Pernilla Wahlgren byter färg

En av vår mest kända blondiner har blivit brunett.
På Guldbaggegalan strålade Pernilla Wahlgren och visade upp sin nya succéfrisyr.

Den alltid så kvittrigt glada Pernilla Wahlgren strålade av lycka på Cirkus i Stockholm när hon besökte Guldbaggegalan under måndagskvällen. Även om sångfågeln är van att sola sig i blixtstrålarnas sken så fick hon betydligt mer uppmärksamhet än normalt.

I sällskap med sin mamma Christina Schollin visade musikalartisten nämligen upp
sin nya frisyr för ett dussintal kändisfotografer på plats. Pernilla hade färgat sina blonda lockar #IMG2-R#kastanjebrunt och hade kvällen till ära stylat sin egen Pocahontasfrisyr. För det fick en spontanapplåd vid entrén av några hängivna fans som förtjust fick se sin idol.

Senast Pernilla hade mörkt hår var när hon väntade barn. Men hon gick länge och väntade på rätt tillfälle att få bli brunett igen.

-Jag träffade nyligen en fransk frisör som fick se en bild på mig som brunett. Han tyckte jag skulle färga det mörkt igen, och sa att jag ser för snäll och mesig ut i ljust hår, berättade Pernilla för improveme.se i en intervju för en tid sedan.

Om hennes “hårchock“ på Guldbaggegalan hade något att göra med att Pernilla regelbundet anlitas i reklamsammanhang av ett större hårmärke låter vi däremot vara osagt.

Pernilla Wahlgren med mamma Christina på Guldbaggegalan 2009.

Pernilla Wahlgren med mamma Christina på Guldbaggegalan 2009.

Pernilla som blondin.

Pernilla som blondin.

redaktion@improveme.se

2009-01-12 20:03:00


Text:
Publicerad: 12 januari, 2009