Om bloggarna får välja

Helen Lindgren målar naglarna i fräcka färger och Julia Krischel tipsar om ansiktsmasker. Läs fortsättningen här.

[color=#008000″>HELEN LINDGREN

Vilken frisör går du till?
-Jag går till Camilla på Trash i Örebro Fredsgatan 16. Hon brukar lägga på guldblond färg i utväxten och sen ljusblonda slingor över hela håret.

Gör du några nagelbehandlingar?
-Förr gick jag alltid och gjorde nagelförlägning med fransk manikyr, men jag tyckte det var så jobbigt att underhålla dem och det slet så mycket på mina riktiga naglar så nu gör jag det inte längre. Tycker dessutom att det är snyggare med kortklippa naglar i någon fräck färg.

Hur tar du hand om din kropp?
-Jag brukar ha spakvällar minst två gånger i veckan då jag kör på hårinpackning, bodyscrub, ansiktmask och brun utan sol.

Gör du några ansiktsbehandlingar?
-Jag gör mina egna behandlingar hemma oftast, förutom massage. Jag kan rekommendera chokladmassage det är det bästa!

Och fötterna?
-Jag önskar att jag kunde ta mig tid att gå och fixa fötterna, men det blir helt enkelt aldrig av. Hemma filar jag dem, målar naglarna och smörjer in dem med pepparmintskräm från Body shop.

[color=#008000″>JULIA KRISCHEL

Vilken frisör går du till?
-Jag sätter mig på tåget i 2 timmar för att komma till min favoritfrisör Mejo. Hon jobbar på Klippoteket i Jönköping. Hon är grym på färg och vet exakt vilken frisyr jag vill ha. Hon är absolut den bästa frisören jag träffat!

Gör du några nagelbehandlingar?
-Som utbildad hudterapeut måste man ha korta välvårdade naglar pga hygien. Så nagelförlängning är tyvärr inte aktuellt. Men i min utbildning läste vi manikyr så jag kan göra en klassisk manikyr på mig själv!

Hur tar du hand om din kropp?
-Jag försöker regelbundet gå på ansiktsbehandling, massage och pedikyr. Utöver detta så har jag alltid en egen helkväll hemma varje vecka där jag noga går igenom min kropp från topp till tå.

Gör du några ansiktsbehandlingar?
-Ja regelbundet på salong. För att underhålla huden hemma (utöver den dagliga rutinen) så lägger jag en fuktmask varje vecka. Jag kan rekommendera en från md formulation som heter Moisture Defense Antioxidant treatment masque. Ansiktsmasken är super att sova med över natten. När jag har viktiga möten och behöver en så perfekt hy som möjligt så brukar jag sova med denna flera nätter i rad. Den är verkligen som ett glas vatten för huden.

Och fötterna?
-Jag är helt beroende av nagellack på tårna, jag kan inte minnas när jag var utan sist. Jag smörjer även in dem morgon och kväll. Min favoritkräm är faktiskt en budgetvariant, man ser resultat redan efter en natt! Min pojkvän brukar säga att jag har babyfötter för att de är så lena, haha. Fotkrämen är från Compeed och heter Overnight cracked heel cream. Den går att köpa på Apoteket!

Bildspel: Om bloggarna får välja

Bildspel: Om bloggarna får välja

Julia Krischel

Julia Krischel

[email protected]

2009-01-15 15:27:00

Publicerad: 15 januari 2009

13 skönhetstrick alla borde känna till

Här är tipsen som plockar fram ditt snyggaste jag