Om bloggarna får välja

Bloggstjärnorna avslöjar sina bästa skönhetstips.

Bloggerskorna är hetare än någonsin. Just därför ringde vi upp Charlotte och Freja för att ta reda på vart dem blir så snygga, och hur dem blir det.

[color=#008000″>CHARLOTTE JOSEFSSON

Vilken frisör går du till?
-Jag går till Kami Hårdesign i Linköping. Pierre Åkerberg är den bästa. Jag fyller i min koppriga färg och klipper topparna ungefär var 6:e vecka. Mitt mål är att få långt hår.

Gör du några nagelbehandlingar?
-Det går i perioder. Ibland gör jag nagelförstärkning med fransk manikyr i gelé. Ett tips är att bara göra en genomskinlig förstärkning på din egna nagel. På så sätt håller lacket du målar på i evigheter.

Hur tar du hand om din kropp?
-Jag tränar mycket och tänker mycket på maten, det är det bästa så klart. Men sedan gillar jag plastik även om jag inte gjort så mycket än. En och annan ansiktsbehandling blir det i alla fall. Jag har även precis avslutat en IPL-behandling för att ta bort pigmentfläckar, mycket effektivt! Vi får se vad det blir nu, jag är lite sugen på att fixa läpparna igen.

#IMG2-R#Gör du några ansiktsbehandlingar?
-En bra behandling, om man vill fräscha upp hyn, är en AHA-behandling. Den tar ca 25 min och kostar ca 250-300 kr. Det gör jag ibland.

Och fötterna?
-Både och. Jag gillar de där massagefåtöljerna man sitter i undertiden som någon sitter nedanför och fixar fossingarna. Men man får ju hålla efter dem hemma också.

[color=#008000″>FREJA KJELLBERG

Vilken frisör går du till?
-Det är lite olika, ibland Corinne & Friends, ibland Moscow och ibland Bobbys Hårstudio. Jag tonar mitt hår, och varannan gång klipper jag det. Tonar alltid håret i en närliggande nyans då jag bara vill åt glansen. Eftersom att jag sparar ut till långt hår, toppar jag bara längderna och leker lite med luggen, beroende på vad jag känner för.

Gör du några nagelbehandlingar?
-Japp, jag går regelbundet på manikyr hos N&G Nails. Har alltid gått där!

Hur tar du hand om din kropp?
-Då och då går jag på massage, pedikyr och ansiktsbehandlingar. Försöker göra sådana saker när jag är utomlands då det är mycket bättre priser. Men självklart tar jag hand om mig själv med, med kroppsskrubber och ansiktsmasker.

Och fötterna?
-Under vår och sommar går jag till salong, men under vintern försöker jag fila lite så ofta som möjligt för att hålla dem fina och mjuka.

Bildspel: Om bloggarna får välja

Bildspel: Om bloggarna får välja

Charlotte Josefsson

Charlotte Josefsson

[email protected]

2009-01-16 10:49:00

Publicerad: 16 januari 2009

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp