Få Mischas läckra hår

Vill du ha ett hår som Mischa Bartons?
Bara lugn, det är riktigt enkelt.
Vi tipsar hur du ska göra…

Under en vanlig dag, oavsett om hon lunchar med sina vänner eller går på party, låter Mischa Barton sina långa lockar hänga löst och fritt.

Håret är mellanbrunt och hennes vågiga lockar passar hennes ansiktsform bra. Mischa har det som man skulle kunna kalla för “beach-hår“, men hennes frisyr är för den sakens skull inte sliten av långa dagar under solen på stranden. Vill man få lite av Mischas beachlook kan man använda sig av saltvatten. Det finns speciella sprejer att beställa på nätet för just det.

#IMG2-R#Precis som alla
andra kändisar deltar Mischa på mer formella tillställningar, som filmpremiärer och galor. Då krävs det lilla extra. På en del av dessa event sätter Mischa upp sina lockar i en enkel uppsättning.

Men framför alllt föredrar hon en enklare hästsvans till sina mest eleganta klänningar. Detta gör att Mischa får en stilig och representabel look samtidigt som hon behåller sin fräscha ungdomlighet.

Att fixa Mischas galauppsättningar är lätt. Boka en tid hos din frisör, ta med en bild på stjärnan och det lär inte bli några problem att skapa det perfekta Mischa-håret. Förutsatt att du har längden för det.

Mischas motto: “Enkelt -men snyggt“ är lätt att anamma. Lycka till!
[color=#008000″>
[color=#008000″>Du visste väl… att du kan läsa mer om Mischa Barton genom att söka på stjärnan i vårt arkiv längst upp till höger här på improveme.se!

Bildspel: Få Mischas läckra hår

Bildspel: Få Mischas läckra hår

Bildspel: Få Mischas läckra hår

Bildspel: Få Mischas läckra hår

2009-01-19 21:57:00

Publicerad: 19 januari 2009

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp