Drews många hårstilar

Stjärnan berättar om sina makeovers, sin hippieaktiga livssyn och vad hon letar efter i en man (hint: det är inte en vackert yttre!)

Drew Barrymore är en av de skådespelare som har förmågan att se annorlunda ut i nästan varenda film hon dyker upp i -allt som oftast med en ny frisyr eller hårfärg.

Nu berättar stjärnan att det är en medveten karriärstrategi.
-Jag älskar att vara en kameleont och försöker att inte se ut och kännas på samma sätt i varje film. Just nu är jag väldigt exalterad över att visa folk filmen “Grey Gardens“, för att de ska få se hur jag ser ut när jag försöker likna och hedra Edie Beale -och alla hennes förvandlingar!

Drew berättar också att hon alltid försöker sprida glädje omkring sig.
-Jag gillar att projicera positivitet. Jag tror att vi alla är energifält och man har valet att vara ett positivt eller negativt energifält. Jag vet att det låter hippieaktigt, men det är vad jag tror på fundamentalt. Så man kan vara en säck med giftighet eller en glad, god person som sprider lycka. Jag tror på att sprida lycka, berättar skådisen.

Inte för att Drews liv varit helt fyllt av lyckliga stunder. Stjärnan har kämpat mot alkoholism, gått igenom svåra uppbrott och förlorade för några år sedan sin far. Men hon tror på att se motgångar som chanser att utvecklas.
-Visst, livet är svårt ibland. Men det gäller att inse att det alltid finns personer som upplever något mycket jobbigare. Det bästa är att jobba sig igenom det så väl som möjligt, säger hon.

När det gäller män letar hon efter någon med humor, kreativitet och en äventyrlig sida. Hur killen ser ut är mindre viktigt.
-Jag går inte efter utseendet. Jag tror att min dejtinghistoria visar att jag inte diskriminerar, säger Drew.

Bildspel: Drews många hårstilar

Bildspel: Drews många hårstilar

[email protected]

2009-02-09 09:32:00

Publicerad: 9 februari 2009

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp