Hon vill få dig brun

Det går segt för skådespelerskans filmkarriär. Nu satsar hon på att sälja spray tanning-produkter.

När Lindsay Lohan nyligen förklarade sin allt magrare figur med att hon jobbat och stressat för mycket var det många som ifrågasatte hennes påstående. Vad är det egentligen stjärnan, som inte synts i en film på ett bra tag, har arbetat med?

Nu kommer svaret: Lindsay Lohan har varit med och utvecklat en serie spray tan-produkter som kommer att heta Sevin Nyne. Stjärnan har tidigare blivit utskrattad för sin ojämna fejkbränna och erkänner själv att det är svårt att hitta rätt brun-utan-sol-metod.

#IMG2-L#-Hur mycket jag än älskar solen så är den skadlig för huden. Jag har testat alla produkter som finns på marknaden och aldrig hittat något jag älskar, säger hon till PEOPLE.

Men sedan träffade hon spray tannern Lorit Simon.
-Hon hade en fantastisk formula som vi utvecklade genom åren. Det var viktigt för mig att ha en naturlig produkt som inte hade en massa färgmedel och kemikalier. Vår produkt innehåller gojibärextrakt som har antioxiderande egenskaper. Den har en naturligt gyllenbrun färg, ger inte ränder och luktar ljuvligt -inte som en typisk brun-utan-sol-produkt, säger Lindsay Lohan.

Lindsays spray tanning-produkter börjar säljas på Sephora.com 15 april.

Bildspel: Hon vill få dig brun

Bildspel: Hon vill få dig brun

Lindsays BUS-bränna – inte alltid jämn.

Lindsays BUS-bränna – inte alltid jämn.

[email protected]

2009-03-11 08:08:00

Publicerad: 11 mars 2009

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp