Vårda ditt ansikte

En bra rengörings- och återfuktningsrutin gör under för huden i ditt ansikte. Men ibland behöver man vårda den lite extra. Välj den ansiktsmask som passar din hudtyp och ge dig själv en härlig behandling.

1. Korres Thyme Honey Moisturising & Revitalising Mask stärker och återfuktar huden med hjälp av närande honung, som bevarar hudens elasticitet. Applicera på rengjord, torr hy och låt verka i 10 minuter. Upprepa behandlingen en gång i veckan. 296 kronor för 40 ml på Eleven.se.

2. Clarins Pure and Radiant Mask med rosa lera passar bra för blandhyn som har både feta och torra partier. Masken rengör och förbättrar hudstrukturen, och passar bra för känslig hy. Använd en eller två gånger i veckan i 5-10 minuter. 250 kronor för 50 ml på Eleven.se.

3. FACE Stockholm Treatment Masque for Oily Skin är särskilt framtagen för dig med fet, blank hy. Masken, som innehåller B och C-vitamin, verkar helande och antiflammatorisk och får bort orenheter och döda hudceller utan att torka ut huden. Besök din FACE Stockholm-butik för prisuppgift.

4. Appellation Grapeseed Clay Facial Mask passar alla hudtyper. Masken rengör på djupet, stramar upp huden och löser upp tilltäppta porer. Med hjälp av krossade druvkärnor exfolierar den utan att skada huden. 299 kronor för 100 gram på Eleven.se.

Bildspel: Vårda ditt ansikte

Bildspel: Vårda ditt ansikte

[email protected]

2009-03-23 10:10:00

Publicerad: 23 mars 2009

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp