“Botoxen var inte bra“

Jennifer Aniston är ett hälsofreak som bryr sig mycket om sitt utseende. Men fillers och Botox är inget för henne.

I Hollywood är det viktigt att vara snygg och i bra form för att få stora filmroller. Det erkänner Jennifer Aniston villigt.
– Jag är realistisk. Jag vet att om jag bara äter hamburgare och pommes frites kommer jag inte att bli anlitad för de roller jag normalt gör. Jag skulle bli en karaktärskådespelerska. Och det kanske kommer vara helt okej en dag -men inte nu, säger hon till brittiska ELLE.

Därför ser Jennifer till att svettas på gymmet regelbundet.
-Jag tränar varannan dag. Jag kör en timme konditionsträning -framför allt löpning -och yoga, som jag njuter mycket av. Det är synd hur många år vi slösar bort på att inte ta hand om oss själva. Tro mig, jag har varit där, säger hon.

När det gäller hennes släta hy menar 40-åringen att den beror på fyra olika saker: hennes grekiska påbrå, Neutrogena ansiktstvätt, ansiktsbehandlingar varje månad och att hon är “besatt av solskyddskrämer“.

Hon erkänner till och med att hon använt Botox. Men det är inte något hon planerar att göra om.
-Jag testade Botox en gång och det var verkligen inte bra för mig. Det kändes som att huvudet tyngdes ner. Jag försörjer mig på mina uttryck, så det är inte en så bra sak att göra, säger hon.

Stjärnan vet dock att många av hennes branschkollegor regelbundet låter sig injiceras.
-Många skådespelerskor använder det nu -och alla får göra som de vill -men det här behovet att hålla sig ung, det upplevda kravet på att se ut på ett visst sätt, tycker jag får kvinnor att se äldre ut. Hårdare. Värmen i deras ansikten försvinner. Man ser kvinnor nu och man vet att de inte är unga, men man kan inte se hur gamla de är. Det är inte en bra look, menar Jennifer Aniston.

Kosmetiska fillers har hon inte heller mycket till övers för.
-De får folk att se uppstoppade ut! Folk tappar perspektivet. Det är det som har stoppat mig. Jag tänkte: det är lika bra att inte hoppa på tåget, för man stiger aldrig av, säger hon.

Bildspel: “Botoxen var inte bra“

Bildspel: “Botoxen var inte bra“

[email protected]

2009-04-09 08:35:00

Publicerad: 9 april 2009

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp