Bli snygg till festen

Med några snabba knep som du kan göra hemma förhöjer du enkelt din naturliga skönhet på midsommarafton.

Fuska fram brännan
Solchanserna har inte varit många de senaste veckorna, så om du vill ha en fräsch sommarbränna till midsommarfesten är det hög tid att plocka fram brun-utan-sol-flaskan. Gör en peeling för att avlägsna döda hudceller och försäkra att brännan blir så jämn som möjligt, applicera brun-utan-sol-krämen innan du går och lägger dig och vakna med en fräschare färg imorgon.

Fixa snygga fötter
Ska du bära öppna skor imorgon är det dags för en grundlig pedikyr. Fila fötterna, klipp tånaglarna och avsluta med en mjukgörande fotkräm. Satsa på en läcker färg på tånaglarna -som gärna får matcha midsommarklänningen.

Packa in huden och håret
En ansiktsmask och en djupvårdande hårinpackning är perfekt för extra hårglans och hudlyster inför festen, och tar inte mer än 10-15 minuter. Gör båda samtidigt för att spara tid, hoppa sedan in i duschen för att tvätta av dem.

Granska dina händer
Är det dags för en ny lackfärg på naglarna? Tänk på att det inte är ett måste att ha samma färg på tånaglrna som på fingernaglarna, utan satsa på den färg du tycker är snyggast. Har du lite extra tid kan du försöka dig på en fransk manikyr. 

Skydda dig mot myggen
Om du inte vill avsluta kvällen med röda prickar i ansiktet och på kroppen är det en bra idé att använda någon form av myggspray på midsommarafton, om ni ska vara utomhus. De små insekterna dyker gärna upp framåt kvällen -framför allt efter en period med mycket regn.

Bildspel: Bli snygg till festen

Bildspel: Bli snygg till festen

[email protected]

2009-06-18 09:30:00

Publicerad: 18 juni 2009

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp