Cathrines 5 bästa skönhetstips

Cathrine Hardenborg ger dig fem tips om hur du får ett fräschare yttre.

1. Bra produkter

 
Att använda bra produkter är a och o. De behöver inte vara så dyra men viktigt att man köper rätt produkt för sin hudtyp så ett förslag om man inte själv har koll är att gå till en hudterapeut och få hjälp. Sen är det viktigt att inte slarva med användandet av dessa produkter!

2. Håll brännan.

 
Du ser mycket fräschare ut med lite färg. Decleors brun utan sol är ett måste under svenska vintrar. Glöm ej peelingen mellan in smetningarna! Det är mycket viktigt.

3. Sluta röka

 
Rökning är inte bara skadligt. Det blir man verkligen ful av och dessutom är det sååå omodernt att röka 2007.

4. Plastikkirurgi? Vänd dig till proffs!

 
Man bör tänka sig noga för innan man gör något ingrepp eftersom det blir för livet, och att man noga läser på om den klinik som man tänkt vända sig till. Det finns många bra plastikkirurger i Sverige men säkraste kortet är att vända sig till de erkända klinikerna som exempelvis Akademikliniken eller Eriksbergkliniken i Stockholm. Båda är etablerade och erfarna med de bästa kirurgerna samlade under ett och samma tak.

5. Var positiv.

 
Negativa människor är fulare än positiva. Var ärlig mot dig själv! Är du en positiv eller negativ person? Tillhör du den senare kategorin så försök ändå att vara positiv. Du blir vackrare då!

Har du några speciella knep för att hålla dig fräsch?

Maila oss på improveme.se: redaktion@improveme.se

2007-11-26 22:39:00


Text:
Publicerad: 26 november, 2007