Maddes vackra knep

Så här vårdar prinsessan Madeleine sin kropp.
Vi vet vilka behandlingar hon gör att se strålande snygg ut.

Att vara prinsessan innebär ett liv i rampljuset. Då vill man naturligtvis hålla sig fräsch och vårda sin hud och kropp på bästa sätt.

Prinsessan Madeleine går regelbundet till olika skönhetssalonger på Östermalm i Stockholm. Hon väljer dessa med stor omsorg och enbart per rekommendation av sina vänner.

Det är inte ovanligt att mamma Silvia redan är kund hos salongen. Men till skillnad från drottningen, som föredrar sina behandlingar i ett speciellt rum på Drottningholms slott, väljer Madeleine att själv traska till salongerna.

Här är Madeleines speciella skönhetsschema:

Fotvård
Ungefär en gång i månaden gör Madeleine pedikyr på en salong med exklusiv adress i Stockholms innerstad. Där kopplar hon av och läser vanligtvis veckotidningar under behandlingarna, bland annat Svensk Damtidning.

Massage
För att kunna sitta rätt och länge gäller det att hålla musklerna i trim. Därför får hon regelbundet massage av en speciell massör på Östermalm i Stockholm. Under massagen används stresslösande eteriska oljor.

Ansiktsbehandlingar
Om man lever med ett av Sveriges mer fotograferade ansikten är det naturligtvis extra viktigt att se bra ut. Under behandlingen gör Madde djuprengöring med peeling, porrengöring och får även en diskret brynplockning. Hudvårdsprodukter med havsalger får Maddes hud att glänsa extra mycket.

Kroppsvård
Efter sina slsemestrar på franska rivieran är det kroppsinpackningar som gäller för Madeleine. Det tillför mycket fukt till huden. Huden skrubbas med en skonsam men effektiv peeling och sedan används Aloe Vera Gel som lugnar, läker och har antiseptiska egenskaper.

Spa-vistelse
Det är inte ovanligt att prinsessan Madeleine åker på spa för att bara koppla av och få skönhetsbehandlingar under ett par dagar. Ett favoritställe är Selma Spa som ligger i närheten av prins Carl Philips lantställe i Värmland.

Till detta kommer naturligtvis en hel del motion och träning.

Redaktionen
Publicerad: 21 augusti 2016
Foto: IBL

Bli brun utan att bränna dig

Vårsolen lyser starkt i hela Sverige