Glamourös stjärnglans

Hollywoodstjärnorna har alltid har frisyren på topp, men med vårt klimat är det inte lika lätt att fixa glansen. Många skandinaviska hår blir frissiga – men inte nu längre. Vi vet hur du får ett blänkande svall under vinterhalvåret.

Produkter för frissigt hår
Frissigt hår beror ofta på att brist på protein och för lite fukt i hårbotten. För hög luftfuktighet är en annan anledning. Under vintermånaderna är hårrötterna extra känsliga så investera i ett bra schampo och balsam för din hårtyp. Då slipper du svårhanterligt och glanslöst hår.

Packa rätt
Inpackningar är ett måste för ett vackert och livfullt hår. Gör därför en rutin av att använda en vårdande inpackning 2-3 gånger i veckan.

Ditt hår blir som du äter

Vad du stoppar i munnen har stor betydelse för ditt hårsvall. För en glansig kalufs bör du få dig omega-3, järn och b-vitamin.

Rätt skydd
Stylingprodukter som plattång och fön kan förvärra frissigt hår om inte rätt produkter appliceras innan. Se till att använda ett värmeskydd i håret innan du sätter igång. Det ger bot på alla irriterande flygiga hårstrån och frissiga lockar. Hårstråna slätas ut och hålls på plats.

Bildspel: Glamourös stjärnglans

Bildspel: Glamourös stjärnglans

[email protected]

2009-10-15 07:57:00

Publicerad: 15 oktober 2009

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp