Fin näsa utan kirurgi

Stina Auer om näskorrigering med fillers.

Näsan är en stor del av en persons utseende. Det finns alla sorts näsor och många gånger är det näsans form som framhäver karaktärsdragen i ett ansikte. Men ibland finns det ändå små defekter som stör och många funderar på operation men tycker att en Rhinoplastik (näsoperation) är ett alldeles för stort ingrepp. Är det inte en hel näsförändring man söker kan man många gånger göra stora skillnader med olika fillers.

Med fillers (tex Restylane eller Evolence) kan man korrigera en höknäsa till att bli alldeles rak,
man kan få fram en liten estetisk nästipp på en platt näsa och lyfta näsan så att den blir lite mer tippig om så önskas. Det går också bra att bredda en näslinje som är i smalaste laget och det går också att med filler få en lite bredare näsa att bli mer avsmalnad och minimera lite av vissa näsors känsla av klumpighet. Skillnaden kan bli stor för hur dragen i ett ansikte upplevs.

Hur man uppfattar smaken på sin egen och andras näsor är givetvis individuell – men önskar man en förbättring eller förändring av näsan är fillers en fantastisk möjlighet utan att vara ett stort och permanent ingrepp.

Normalpriset för en korrigering ligger mellan 3000 – 5000 kronor
beroende på vilken filler som används samt hur mycket som behövs. Man kan vara lite öm i näsan under ett par dagar och få en viss svullnad.

Före- och efter en näskorrigering.

Före- och efter en näskorrigering.

Före- och efter en näskorrigering.

Före- och efter en näskorrigering.

Före- och efter en näskorrigering.

Före- och efter en näskorrigering.

[email protected]

2009-11-09 09:23:00

Publicerad: 9 november 2009

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp