Stylade lockar till nyår

Fixa ett snyggt nyårshår på ett kick i form av svallande vågor eller lockar.

Börja med att förbereda håret med en värmeskyddande produkt för att håret ska ta så lite skada som möjligt när du sedan använder dig av värmeverktygen.

Rakföna sedan håret, även om det ska lockas. Eftersom att vågorna inte börjar förrän längre ner så är det viktigt att överdelen av håret är någorlunda rakt innan du börjar våga.

Ta hjälp av antingen en mellanstor rund locktång eller en “wavemaker“, beroende på om du vill att dina lockar ska vara mer åt det lockiga hållet eller mer åt det vågiga hållet.

Dela upp håret och locka små sektioner i taget. Så snart du lockat en lock, ta den i din hand och låt den svalna lite. Detta gör att locken sedan håller bättre.

När du kommit igenom hela håret avslutar du med spraya hela håret med hårspray. Låt hårsprayen verka och låt håret få en chans att svalna.

I nästa steg, borsta försiktigt igenom hela håret och lägg det tillrätta i en snedbena. Var inte rädd för att borsta lockarna, detta gör man för att lockarna ska mjukna och lägga sig snyggt tillrätta.

Avsluta med att sparsamt spraya en glansspray över hela håret för att få till den sista finishen.

Bildspel: Stylade lockar till nyår

Bildspel: Stylade lockar till nyår

[email protected]

2009-12-23 08:56:00

Publicerad: 23 december 2009

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp