Så blir de nyårssnygga

Hur ska de svenska kändiskvinnorna skåla in det nya året, hur kommer de att se ut på nyårsfesten och vad har de för löften inför 2010? Klicka dig igenom bildspelet ovan för att få svar!

Klicka vidare för att läsa om kändisarnas nyårsplaner, looker och löften!

Klicka vidare för att läsa om kändisarnas nyårsplaner, looker och löften!

”Jag planerar att stanna i Skåne för att fira här med några vänner. Jag brukar inte vara i Skåne över nyår, men nu när jag blivit moster så vill jag ta del av varje stund jag kan för att umgås med dem”, säger modellen, konstnären och improveme-bloggaren Marie Plosjö om sina nyårsplaner.

”Till fest så vill jag ha mer volym i mitt hår än vardagligt så det kommer förmodligen vara utstläppt men glamouröst”, berättar hon om nyårslooken.

Maries nyårslöfte:

Maries nyårslöfte: ”Jag lovar mig själv att jag ska ta tillvara på alla möjligheter som kommer i min väg utan rädsla för att misslyckas.”

Musikern Caroline af Ugglas lämnar kylan över nyår.

Musikern Caroline af Ugglas lämnar kylan över nyår. ”Då åker jag till utlandet, till värmen, och sätter mig och skriver låtar”, säger hon.

Nyårslöftet är att äta mindre valnötter, något hon redan börjat med.

Nyårslöftet är att äta mindre valnötter, något hon redan börjat med.

”De är besprutade, och man ska aldrig äta för mycket av något. Jag äter flera hundra gram om dagen, och det är inte bra”, förklarar hon.

Sångerskan, nattklubbschefen och improveme-bloggaren Denise Lopez ska ha middag hemma hos sig för 12 vänner på nyår.

Sångerskan, nattklubbschefen och improveme-bloggaren Denise Lopez ska ha middag hemma hos sig för 12 vänner på nyår. ”Vi ska lyxa till det lite med hummer, oxfilé och god efterrätt”, berättar hon.

”Jag har köpt en klänning i Mika Svenssons butik på Odengatan. Den är i siden och oerhört kvinnlig och snygg”, avslöjar hon om sin nyårslook.

”Mitt nyårslöfte blir att satsa hårt på mig och min karriär 2010 och lära mig spela gitarr”, berättar Denise. Hon vill också träna yoga och bli bättre på att säga nej utan dåligt samvete.

Artisten Miss Li ska hem till komikern Nour El Refai på nyårsfest.

Artisten Miss Li ska hem till komikern Nour El Refai på nyårsfest.

Hon kommer troligtvis satsa på en 60-talsinspirerad look.

Hon kommer troligtvis satsa på en 60-talsinspirerad look. ”Fast det där brukar ändras hela tiden”, säger hon till improveme.se.

”Man brukar alltid ha så höga förväntningar på nyår. Vi ska bara se vad som händer, det får räcka”, berättar Miss Li.

”Förra året gjorde jag en girl power-grej och firade ensam. I år lutar det åt att Sara Sommerfeld och jag går på en liten fest inne i stan”, berättar Magdalena Graaf om nyårplanerna i Expressen.

Magdalena satsar på snygga naglar.

Magdalena satsar på snygga naglar. ”Nyligen unnade jag mig att fixa naglarna på en salong. Jag har känt mig så manlig när jag fixat och grejat med huset och naglarna får mig att känna mig mera kvinnlig”, säger hon.

När det gäller nyårslöftet hoppas hon kunna komma igång med träningen. Eller åtminstone ta trapporna istället för hissen.

När det gäller nyårslöftet hoppas hon kunna komma igång med träningen. Eller åtminstone ta trapporna istället för hissen.

[email protected]

2009-12-30 10:51:00

Publicerad: 30 december 2009

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp