Fräsch på festivalen

Våren och sommar bjuder på många härliga musikfestivaler. Men nackdelen är att det ofta är svårt att hålla sig lika ren och snygg som hemma. Vi har tipsen som tar dig från festivalsunkig till sommarfräsch.

Prioritera solskyddet
Långa dagar i solen kan få dig att bli röd och börja flagna, för att inte tala om de skador din hud drabbas av på längre sikt. Var noggrann med att smörja in dig med en solskyddskräm för att slippa gå runt med en röd näsa.

Packa ner regnjackan
Regn och lera är två ord många förknippar med festivaler. För att hålla dig torr och fräsch, se till att packa ner en lättare regnjacka. Även gummistövlar är bra att ha.

Få läckra fransar
På festival är det bäst att satsa på vattenfast mascara om du vill slippa kladd. Eller gör en fransfärgning innan, så har du målade fransar utan mascara.
 
Dofta fräscht
Satsa på en riktigt bra deodorant med anti-perspirant-effekt, som håller dig svettfri och väldoftande. Ta också gärna med våtservetter för när du behöver en liten uppfräschning.

Säkra andedräkten
Vill du se till att du luktar gott i munnen är tuggummi eller en munspray perfekt att ha i handväskan. 
 
Fixa frisyren
Håret kan lätt bli platt och stripigt efter en lång dag på festival. Ta med ett torrschampo för att kunna snygga till frisyren emellanåt -eller sätt helt enkelt upp det i en trendig, hög knut.

Bildspel: Fräsch på festivalen

Bildspel: Fräsch på festivalen

[email protected]

2010-04-23 08:23:00

Publicerad: 23 april 2010

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp