Vuxen frisyr på jobbet

Vissa frisyrer kan få dig att se yngre ut än du är. Och det är inte alltid en fördel – särskilt inte på jobbet, där du vill ustråla erfarenhet och kunskap. Här är fem hårlooker som ger dig en äldre look.

Axellångt
Väldigt långt hår ger lätt ett barnsligt intryck. En klippning som slutar vid, eller strax ovanför, axlarna ser vuxen och elegant ut. 

Uppsatt
Du behöver inte göra håret till en stram bibliotikarieknut för att se seriös ut. Men de flesta håruppsättningar får dig att se lite äldre ut, så satsa gärna på en svinrygg eller hästsvans.

Halvuppsättning
För dig som vill ha den seriösa look ett uppsatt hår ger, men ändå få en kvinnligt lekfull look, testa att sätta upp halva håret och låta resten falla över axlarna.

Utsläppt men prydligt
Ett stort hår passar bättre till festen. Vill du ha håret utsläppt och vill ge ett seriöst intryck, låt håret vara välkammat och slätt.

Sidbena
En sidbena tenderar att se vuxnare ut än en mittbena. Var dock försiktig med att låta håret falla i ögonen. För att ge ett vaket och alert intryck vill du kunna se folk i ögonen ordentligt.

Bildspel: Vuxen frisyr på jobbet

Bildspel: Vuxen frisyr på jobbet

[email protected]

2010-06-24 12:57:00

Publicerad: 24 juni 2010

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp