Nya kurvor i sommar

Nya kurvor i sommar? Tänk på att först göra din research i djungeln av bröstimplantat.

Många väljer att göra en bröstförstoring inför sommarsäsongen, då figuren hamnar i fokus när bylsiga vinterkläder byts ut mot tunna sommarplagg. Att utföra ingreppet på våren gör också att man slipper bandagen lagom till årets första dagar på stranden.

Funderar du på att göra en bröstförstoring bör du ta god tid på dig vid valet av implantat. Silikonimplantat är den vanligaste typen av implantat på marknaden. Magnus Hober, som är plastikkirurg på Improva, betonar vikten av att välja implantat som är godkända av FDA, den amerikanska motsvarigheten till läkemedelsverket.

Han påpekar även
hur viktigt det är att implantaten tillverkas av ett stabilt företag som har bra garantier om något går fel. Själv använder han Allergans implantat Natrelle på alla sina patienter.

Silikonimplantat finns med många olika sorters silikonfyllning, allt från en mer mjuk fyllning som är väldigt rörlig och naturlig till hårdare fyllning som är fastare och har en mer kontrollerad form.

Denna typ av implantat
finns också i flera former, vilket gör det möjligt att hitta det bästa implantatet för varje individ. På så sätt får man ett så naturligt och bra resultat som möjligt.

Bildspel: Nya kurvor i sommar

Bildspel: Nya kurvor i sommar

[email protected]

2011-04-28 09:17:00

Publicerad: 28 april 2011

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp