Vinn mirakelbehandlingen

Mirakelbehandlingen som blivit en succé hos bloggare. Nu ger Improveme även dig chansen att få ta del av den. Genom snabba klick är du med och tävlar.

Baby Foot är en dokumenterad fotkur som mjukar upp trötta fötter och ger dem nytt liv. Produkten vårdar hårda, torra och slita fötter och gör dem mjuka som en bebis i flera veckor efter behandling. Fotvårdskuren motverkar ringorm, förhårdnader och även svampinfektioner.
Vi har sett det själv på redaktionen. Det är inte världens trevligaste upplevelse att se hur den döda huden faller av, men det funkar perfekt och ett måste för sommaren!

Så är du med och tävlar:

Alternativ 1. Skriv en motivation till varför just du behöver få hem den här mirakelkuren så för att klara sommaren. Maila den sedan till [email protected] med rubrik ”Baby Foot” med alla uppgifter.

Alternativ 2. Börja följ oss på [url”>http://www.twitter.com/improvemese (se länk) Det räcker med att du börjar följa oss så är du automatiskt med och tävlar. Skickar du även motivationen via mail så glöm inte att berätta ditt Twitternamn för ett plus i kanten. I framtiden kommer du även kunna ta del av fler exklusiva tävlingar för våra Twitterföljare.

Det här kan rädda din sommar, så missa inte chansen att få behandlingen hemskickad. Kör så det ryker!

Missa inte den unika chansen.

Missa inte den unika chansen.

[email protected]

2011-07-12 12:41:00

Publicerad: 12 juli 2011

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp