Snyggast på beachen

Här är knepen som gör dig snyggast på stranden.

Fixa snyggt hår
För sommarblankt och fräscht hår, prova en keratinbehandling. En keratinbehandling motverkar frissighet och gör att ditt hår återfår sin glans. Dessutom håller det i upp till fyra månader.

Bygg upp en fuskbränna
Den där tiden då en brun utan sol-dusch kunde resultera i att man istället blev orange som en morot, känns förbipasserad sedan länge. Nu finns det riktigt bra produkter och stort utbud att välja av ute i butikerna att det inte är några som helst problem att bygga upp en snygg fuskbränna. Glöm inte att tvätta händerna efter varje applicering!

Förenkla din makeup
Du gör både dig själv och ditt ansikte en tjänst genom att inte bära allt för mycket smink då du vistas i solen. Dels är det inte bra för din hy men sedan så matchar oftast en något lättare makeup din bränna allra bäst. Några drag med en vattenfast mascara, lite teracottapuder och ett transparent läppglans med solskyddsfaktor och du är good to go! Och du, glöm inte det allra viktigaste, solskyddet!

Vardagsträna dig fit
Cameron Diaz tränare Teddy Bass, tipsar i Harpers Bazaar om både de sko- och flip-flops nyheter som nu kommit ut på marknaden. “Du tränar benen eftersom du måste hålla balansen på ett helt annat sätt i skorna“, berättar han. Skonyheten är en form av balanssko som medan man går ska träna rumpa och ben.

Bildspel: Snyggast på beachen

Bildspel: Snyggast på beachen

redaktion@improveme.se

2011-07-27 13:50:00

Publicerad: 27 juli 2011

Bli brun utan att bränna dig

Vårsolen lyser starkt i hela Sverige