Kickstart efter semestern

Tillbaka på jobbet efter en solig semester? Då kanske du även märkt att huden har fått ta stryk. Då är det dags att kick-starta huden igen.

I dagarna är det för många tid att lämna den härliga semestertiden och återvända till arbetet och vardagen. Som en rad tidningar uppmärksammar nu är detta en omställning som inte alltid är enkel att gå igenom.

Inte blir det lättare
om man då tar en titt på sig själv i spegeln och upptäcker att den snygga solbrännan i ansiktet har fått sällskap av tråkiga solrynkor. Dessa ovälkomna ”inkräktare” uppstår genom att UVA-strålarna från solen leder till bildandet av fria radikaler vilket kan resultera i att huden tappar sin spänst och rynkor skapas.

För många flitiga solare är det därför en god idé att ge ansiktet en snabbstart inför hösten. Ett perfekt sätt att göra detta på är att välja den beprövade skönhetsbehandlingen fillers. Det är hyaluronsyra, ett ämne som finns naturligt i kroppen, och som injiceras in i huden och fyller ut rynkorna inifrån.
Juvéderm är den filler på marknaden som innehåller högst halt av hyaluronsyra och behandlingar med Juvéderm ger därför ett väldigt naturligt resultat.

Behandlingen går dessutom
snabbt och förändringen syns omedelbart -medan rynkorna fylls ut blir solbrännan kvar.

Kom ihåg att alltid vara försiktig med solen.

Kom ihåg att alltid vara försiktig med solen.

[email protected]

2011-08-19 15:24:00

Publicerad: 19 augusti 2011

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp