De lanserar lyxprodukter

improveme.se

De har länge varit stora namn inom branschen. Nu har det tagit nästa steg. Här får du ta del av Lernberger Stafsings egna produkter, tips och råd.

Ca 20 år i branschen, vad fick er att ta nästa steg?
-Det var för tre år sedan som Patrik påbörjade projektet, och kände att han ville utveckla sitt varumärke och ta nästa steg. Efter ett år insåg han att det var svårare än han trodde, och där kom jag in i bilden.

-Vi har båda jobbat med så otroligt många varumärken och känt att det inte håller kvalitén, och speciellt inte för de priser som finns på marknaden. Vi kände direkt att vi kan ta fram rätt produkter för ett acceptabelt pris.

Vad skiljer era produkter från andra?
-Vi har en otroligt hög kvalitet på råvarorna. Sen är våra produkter fria från sulfat och paraben, ämnen som är skadliga för både kropp och miljö.

-Vi använder mycket oljor och naturliga ämnen. Men vi anser inte att våra produkter är helt och hållet naturliga. Det finns inte idag, hur gärna man än vill, men vi har gjort allt för att ta bort det som skadar. Vi använder oss av samma värden och ämnen som i produkter för barn för att skydda hud och hår.

Kommande trender?
-Vi går mot en hälsosam trend, där hår för både killar och tjejer ska vara friskt och naturligt. Hela rena färger. Det blir antingen väldigt kvinnligt, eller manligt under styling. Hos män trendar kort hår, och mer fokus på skägg och en herrlook.

Vad är det vanligaste misstaget vid styling av hår?
-För mycket produkter. Folk missbrukar verkligen produkterna och förstör känslan av ett naturligt hår. Modet ska kännas lätt och vårdat. Det räcker med max två produkter. Därför bör folk bli mer noga med vad det köper.

-Vi har tagit fram hybridprodukter för att undvika ett missbruk av produkter. I vår serie stylar och vårdar man håret samtidigt.

-Vi är noga med att inte viljeleda kunden utan är väldigt tydliga med var produkten innehåller, vad det är och vilken funktion den har -klart och tydligt.

Hemmatips?
-Ett tips är att införskaffa får olja. Den kan du använda för att bättra på de produkter du redan använder. Den ger en väldigt bra grund och är näst intill beroendeframkallande för den som testar för första gången. Innehållet är viktigt!

Mattis Stafsing & Patrik Lernberger

Mattis Stafsing & Patrik Lernberger

Här ser vi oljan de rekomenderar att alltid ha i hemmet.

Här ser vi oljan de rekomenderar att alltid ha i hemmet.

cimon.lundberg@improveme.se

2011-09-28 15:21:00

Publicerad: 28 september 2011

Bli brun utan att bränna dig

Vårsolen lyser starkt i hela Sverige