Snyggt hår på nolltid

improveme.se

På morgonen innan jobbet eller skolan har man sällan tid att göra någon avancerad frisyr. Om du ändå vill känna dig fräsch i håret har vi frisyrtipsen för dig. De tar bara ett par minuter och kan rädda vilken dålig hårdag som helst.

Frisyr 1: Beachiga lockar
Om du förbereder dig redan på kvällen går det snabbare att fixa frisyren på morgonen. Genom att fläta håret innan du går och lägger dig kan du spara en hel del tid på morgonen. Gör en stor fläta för mjuka vågor eller två för mindre lockar. På morgonen släpper du bara ut håret, borstar igenom det och kramar i lite hårmousse.

Frisyr 2: Mjuka vågor

Vill du ha lite rakare hår kan du snurra upp håret i prinsessan Leia-liknande knutar vid vardera öra. Men istället för att fästa dem med hårsnoddar, som lämnar märken, använd hårnålar som du sticker in i knuten. På morgonen drar du ut hårnålarna, sprayar lite torrschampo för volym och för att fräscha upp hårbotten och borstar ut håret.

Frisyr 3: Wet look-stilen

En frisyr som alltid funkar är catwalkfavoriten wet look. Applicera massor av hårvax, gelé eller hårmousse och kamma håret bakåt. En läcker look som framhäver ditt ansikte.

Frisyr 4: Den höga knuten
En snygg frisyr som alltid funkar är den höga hårknuten. På ett par minuter ser du både elegant och proffsig ut. Borsta håret bakåt, snurra ihop en knut och fäst med hårnålar eller en hårsnodd. Spara gärna en lös slinga som du virar runt snodden för att dölja den.

Bildspel: Snyggt hår på nolltid

Bildspel: Snyggt hår på nolltid

malin.lundblad@improveme.se

2011-10-18 12:42:00

Publicerad: 18 oktober 2011

Bli brun utan att bränna dig

Vårsolen lyser starkt i hela Sverige