Så undviker du rippling

improveme.se

Att förnya brösten kan ge både inre tillfredsställelse och ett bättre självförtroende. Men ibland följer några irriterande veck med på köpet – så här slipper du dem.

Bröstoperationer är ett av de vanligaste plastikkirurgiska ingreppen bland kvinnor och de flesta blir väldigt nöjda med resultatet. För till exempel medelålders kvinnor som fött flera barn och känner att brösten förlorat mycket av sin naturliga form kan ett bra resultat ge en positiv kick för både kropp och själ.

Ibland grumlas dock glädjen över de nya brösten av ett fenomen som kallas för rippling. Rippling uppstår då implantatet veckat sig. Det bästa sättet att undvika rippling är att se till att ha tillräckligt med vävnad mellan implantatet och huden. Du bör därför alltid välja en erfaren plastikkirurg och noga diskutera igenom operationen i förväg med honom eller henne.

Det är också viktigt att välja rätt bröstimplantat. För den som vill minska risken för just rippling är implantaten Natrelle från läkemedelsföretaget Allergan ett bra alternativ. Natrelle-implantaten är de mest stabila och mest fyllda implantaten vilket i stor utsträckning motverkar ripplingen. Natrelle ska dessutom hålla hela livet och som patient får man därför livstids garanti på implantaten.

Bildspel: Så undviker du rippling

Bildspel: Så undviker du rippling

[email protected]

2011-11-14 13:38:00

Publicerad: 14 november 2011

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp