Lyxiga beautyklappar

improveme.se

Går du och funderar på vad du skall sätta på önskelistan i år? För dig som bor i Stockholm kommer här några lyxiga förslag som du kan lämna till tomten. Börja nästa år i skönhetens tecken och unna dig en upplevelse som gör dig lite vackrare.

Ett besök hos den kända hårstylisten Corinne Henriksson -1150 kronor
Få en frisyr som fungerar med din livsstil och som passar din ansiktsform. Klippning, konsultation, tvätt, inpackning och nackmassage ingår.
Tips! Be att få en behandling med hennes fantastiska Moroccan hair oil.
www.corinneandfriends.se

Få en perfekt hy och vackra läppar med Juvéderm -från 2500 kronor
Carina Agdelius heter behandlaren som du vill gå till. Hos Carina kan du få en Juvédermbehandling som reducerar rynkor och linjer, som ger din hy en fantastisk lyster och som ger dina läppar en fyllig form. Carina använder Juvéderm, en lyxig formula som injiceras in i huden för att ge en djupgående effekt. Med Juvéderms släta konsistens får vinteransiktet en behövlig återfuktning och du slipper ansiktskrämerna i nästan ett år.
www.agdeliushk.se

Vackra, långa fransar utan mascara -från 1000 kronor
Den populära behandlingen har slagit stort i Sverige. Lösögonfransar av högsta kvalitet limmas fast, en frans i taget, på dina naturliga fransar. Ett naturligt resultat som ger dina fransar längd, volym och färg. Resultatet håller i en månad innan du behöver en påfyllning. Men boka i tid. Väntekön är lång.
www.ngnails.se

En helg av skönhetslyx på Grand Hotel -65 000 sek
Den ultimata spaupplevelsen med övernattning i en av Grand Hotels populära sviter. Behandlingar som ångbad, kroppsinpackning, manikyr, pedikyr, huvudmassage, makeup, privatlektion i yoga samt ett lyxigt bad med champagne och tilltugg.
www.grandhotel.se

Bildspel: Lyxiga beautyklappar

Bildspel: Lyxiga beautyklappar

[email protected]

2011-12-08 13:26:00

Publicerad: 8 december 2011

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp