Naturlig bränna

improveme.se

Att åka utomlands är för dyrt. Att sola solarium är för farligt. Vi guidar dig till en naturlig bränna att lysa upp vintermörkret med.

Vi som lever i ett kallt klimat har oftast ställt in oss på att vi inte kommer få en rätt blek hud i vinter. Men det finns sätt att se naturligt brun ut utan behöva åka över halva jordklotet eller riskera hudcancer i ett solarium. Läs nedan om vad du kan göra för att bli säkert brun i vinter.

Att sola solarium är till viss del farligt om du överdriver, men ber du om att få använda det båset med lägst styrka löper du betydligt mindre risk för att utveckla en hudsjukdom. Sola inte mer än två, tre gånger i veckan och endast fem minuter per gång. Det här tillåter färgen att sätta sig långsamt så du kan kontrollera hur djupt den sitter.

När du når en grundlig lyster -sluta. Solar du för mycket blir färgen för mörk och det ser bara onaturligt ut, speciellt under dessa vintermånader.

Nu när du har en bra grund ska du gå över till brun-utan-sol. Skrubba och gör rent huden innan applicering för att det ska absorberas jämnt, och fortsätt lägga på varje dag tills du når den lyser du vill ha.

Efter du uppnått önskat resultat byter du ut brun-utan-sol mot en tonad hudlotion. Precis som en vanlig fuktkräm smörjer du in dig på hela kroppen så du inte lämnar efter tydliga linjer eller ojämn färg.

Snabba tips

– Vänta till brun-utan-sol torkat innan du sätter på dig kläder.

– Undvik att böja på armarna för att slippa mörkare partier i armvecken.

– Eftersom underliv är känsligare för UV-ljus kan du lättare bränna dig på dessa partier, sola därför inte naken.

Bildspel: Naturlig bränna

Bildspel: Naturlig bränna

[email protected]

2012-01-09 15:44:00

Publicerad: 9 januari 2012

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp