Skulptera din kropp

improveme.se

Vill du ha en kropp i toppform till bikinisäsongen så är det dags att börja jobba på det redan nu.

Kanske har du redan hunnit köra igång med att träna efter helgerna och kanske också lyckats börja äta lite nyttigare men det är inte säkert att det räcker. Balansen mellan produktion och eliminering av fettceller är en naturlig process. Trots att du har en hälsosam livsstil och kanske tränar regelbundet så ökar processen av lagring av fettdepåer i kroppen med tiden. Det leder till ett överskott av fett och celluliter som är svårt att få bort själv.

Då kan kroppsskulptering
vara en lösning värd att prova och det finns flera bra metoder. En av de senaste teknikerna kommer från LPG och heter Cellu M6 Integral.

Det är en patenterad
slimmande teknologi som återaktiverar processen av fettreducering och bidrar till att reducera lokala fettdepåer och ojämnheter. Behandlingen utlöser biologiska mekanismer vilket frigör fett och ökar produktionen av kollagen och elastin.

I studier utförda vid Purpan University Hospital och Archet Hospital, båda i Frankrike, uppnåddes synbara resultat efter sex till åtta veckor med lipomassage. Celluliterna reducerades med upp till 20 procent och fettnedbrytningen ökade med 50 procent.

Varje behandling tar omkring 35 minuter och de första resultaten syns efter 5 till 8 gånger. En grundbehandling för celluliter (14 till 20 behandlingar) bör utföras två gånger per vecka. Sedan bör man följa upp med en behandling i månaden. Resultatet blir en mer slimmad figur samt naturligt fastare och slätare hud.
 
En annan väl beprövad teknik är Vela Shape som ger liknande resultat. Med denna metod krävs färre antal behandlingar (cirka sex stycken rekommenderas), men priset är lite högre än för Cellu M6 Integral. Man bör sedan följa upp med en behandling var tredje månad.

Antalet behandlingar är individuellt och beror på din kroppstyp. Kontinuitet, bra mat- och motionsvanor är viktiga för att bibehålla resultatet.

Dessutom -en positiv
bieffekt av dessa behandlingar är att ditt immunförsvar stärks när slaggprodukter och gifter får lättare att lämna kroppen och du känner dig mycket piggare.

Läs mer om hur behandlingarna går till på Akademikliniken: <a href=“http://www.ak.se“ target=“_blank“>www.ak.se</a>.

Bildspel: Skulptera din kropp

Bildspel: Skulptera din kropp

[email protected]

2012-02-10 07:17:00

Publicerad: 10 februari 2012

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp