Minska dina akneärr

improveme.se

Lider du av vuxenakne? Det är vanligare än du tror. Faktum är att akne är ett av världens vanligaste hudproblem.

Cirka 40 procent av alla vuxna över 25 år lider av mer eller mindre akne. Aknen brukar visa sig som ömma, röda små knutor, som innehåller nedbrutet hudfett. Svår akne kan läka med ärrbildningar som följd.

Ärrbildningen är ofta svår att dölja med smink, eftersom det hunnit skapas gropar i huden. Skadan går inte att ta bort men det går att reducera synligheten väsentligt. En metod som visat sig ge väldigt bra resultat är behandlingar med fillern Juvéderm Hydrate. En av anledningarna till varför just Juvéderm är så bra för behandlingar av akneärr är att den har den högsta halten av hyaluronsyra.

Hyaluronsyran har vi naturligt i huden men med åren försvinner den ursprungliga mängden. När Juvéderm-gelen injiceras under huden, lägger den sig som ett återfuktande, jämnt nät. Till skillnad från andra fillers försvinner den också med en jämn fördelning vilket bidrar till att det inte skapas nya ojämnheter när substansen bryts ner. Fillerbehandling kan med fördel kombineras med en medicinsk hudvård som innehåller aha-syra och glykolsyra för att hålla huden ren på djupet.

Bildspel: Minska dina akneärr

Bildspel: Minska dina akneärr

[email protected]

2012-01-24 15:22:00

Publicerad: 24 januari 2012

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp