Här är bästa tipsen för snygg volym

improveme.se

Tunt och fint hår lägger sig gärna platt på huvudet. Men med rätt produkter och styling kan du få till snygg volym till sommarens fester. Här är några enkla knep.

Rakt, glänsande och voluminöst hår är en dröm för många. Men ett skandinaviskt hår med tunna, fina hårstrån behöver mycket stadga från hårbotten för att det inte ska falla platt runt ansiktet. Samtidigt är det tunna håret extra känsligt för yttre påverkan som stylingverktyg, sol och vind och behöver därför extra vård.

Gliss hårvårdssserie Ultimate Volume ger volym samtidigt som det vårdar på djupet, utan att tynga ner håret.

För att få till volym som håller är det viktigt att du börjar från grunden. Tvätta håret med Gliss volymschampo och balsam. Ta sedan en generös klick mousse och massera in det ordentligt i hårbotten på blött till halvtorrt hår.

När du fönar håret är det viktigt att inte bara blåsa het luft genom det. Använd istället den kalla luften för att fixera håret så att volymen håller. Börja med att rulla upp håret, parti för parti, på en rundborste medan du blåser med varm luft. Håll kvar borsten och byt sedan till kall luft i någon minut innan du rullar ut håret igen, då håller det längre.

Håll stråna på plats och ge frisyren en sista touch med Got2b 2sexy volume hårspray. Undvik att spraya ovanpå håret eftersom det tynger ner tunt och fint hår. Lyft istället översta hårlagret i slingor och spraya från sidan, mot hårrötterna. Avsluta gärna med att hålla huvudet upp och ned och spraya under håret. Sedan är du redo!

Bildspel: Här är bästa tipsen för snygg volym

Bildspel: Här är bästa tipsen för snygg volym

[email protected]

2013-07-07 07:54:00

Publicerad: 7 juli 2013

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp