Mammasnygg som Kate Middleton

improveme.se

Kate Middleton är nybliven mor – vilket kommer kräva mycket uppmärksamhet. Så hur håller man igång stylingen när man har ett barn att ta hand om? Vi vet.

Igår blev Kate Middleton och prins William föräldrar för första gången. Klockan 17.24 den 22 juli föddes sonen, som kommer ha titeln ”prins av Cambridge”.

Oavsett om man är hertiginna eller inte så innebär ett nyfött barn stora förändringar i livet, inte minst i vardagsvanorna och skönhetsrutinerna. Sminkandet slarvas med och att hitta tid för sig själv blir desto svårare. Det finns dock enkla sätt att känna sig snygg utan att behöva lägga ner timmar på styling.

Även om det inte finns tid att föna håret varje dag eller sitta hos frisören några timmar så behöver man inte gå i hästsvans varje dag.

– Min lösning var en riktigt bra stylingkräm och en bunt hårspännen. Jag brukade fläta och sätta de främre hårsektionerna bak, vilket hindrade mitt hår från att falla ner i min babys ansikte. När jag tog bort spännena hade jag nästan som surfiga lockar, säger Allures redaktör Elizabeth Angell.

Att få barn innebär antagligen att man är mer mån om sin hygien. Ständig kontakt med ungen kräver regelbundna handtvättningar, något som kan torka ut huden relativt snabbt.

Här kan dock något så enkelt som en hudkräm hjälpa. En skonsam utan doftämnen är det bästa alternativet -babyn luktar tillräckligt gott ändå.

Nyblivna föräldrar: Kate Middleton och prins William.

Nyblivna föräldrar: Kate Middleton och prins William.

kevin.krooks@improveme.se

2013-07-23 16:05:00

Publicerad: 23 juli 2013

Våra mest älskade skönhetsklassiker

De tidlösa produkterna vi aldrig tröttnar på