Kändisarna tipsar: Så blir du festfin

improveme.se

Hur blir man festfin som en stjärna? Vi passade på att fråga den svenska kändiseliten som minglade på Guldbaggegalan. Spana in deras tips i bildspelet!

Kändisarna samlades på Cirkus i Stockholm på måndagskvällen när Guldbaggegalan gick av stapeln för 50-onde gången.

Galan brukar kallas för festernas fest och kändisarna hade ansträngt sig lite extra när de poserade på röda mattan. Varenda hårstrå låg på plats, sminket var perfekt och självförtroendet på topp.

Hur gör det egentligen för att få till en sådan stjärnglans? Se vad bland andra Alicia Vikander, Edda Magnason och Molly Sandén svarade!

Här kan du spana in vimlet från Guldbaggegalan!

Cecilia Forss:

Cecilia Forss: “Det här örhänget är så läckert så jag ville visa det. Därför är håret uppsatt på sidan ikväll så att det skulle komma fram.”

Alicia Vikander:

Alicia Vikander: “Mitt bästa tips för att bli festfin är att styla dig så du känner dig bekväm, då får du bäst utsrålning.”

Danny Saucedo:

Danny Saucedo: “Ta en grogg, då blir du på gott humör, vilket är attraktivt.”

Sara Varga (som kom med pojkvännen Lars Hägglund):

Sara Varga (som kom med pojkvännen Lars Hägglund): “Mitt bästa tips är att ha ett glatt humör och en snygg kille vid sin sida.”

Happy Jankell:

Happy Jankell: “Jag har börjat köra på mitt nya 'statement' – kastmärket. Men annars lägger jag mest fokus på naglarna och håret. Målade naglar och tuperat hår, det är vad som krävs när jag vill känna mig fin!”

Jenny Strömstedt:

Jenny Strömstedt: “Daryl Hannah, en gammal skådis från 1980-talet, var min inspiration ikväll. Det har alltid varit en dröm att vara lik henne så jag försökte få till likadant hår.”

Molly Sandén:

Molly Sandén: “Framhäv något som du gillar hos dig, ögonen eller håret, och kör på det!”

Anastasios Soulis:

Anastasios Soulis: “Vattenkammat och ett halv kilo vax – klart.”

Sara Sommerfeldt:

Sara Sommerfeldt: “Jag har ju alltid lockigt hår så jag känner mig som finast när jag fått håret plattfönat hos min frisör. Som skådespelerska blir jag ju så förändrad i mina roller så jag tycker det är skönt att vara så naturligt sminkad som möjligt, så möjligtvis lite kajal till fest.”

Katarina Sandström:

Katarina Sandström: “Mitt bästa tips är att ha en snygg väninna vid sin sida, som jag har i dag. Det gör att man lyser upp och blir glad.”

Edda Magnason:

Edda Magnason: “Jag har inte behövt fixa min själv ikväll utan blev sminkad av en proffsig makeup-artist, det gör att jag känner mig extra fin.”

redaktion@improveme.se

2014-01-21 13:10:00

Publicerad: 21 januari 2014

Skönhet från ditt kök

Så fixar du looken hemma!