Nu kan du bli vackrare – på hotell

improveme.se

Skönhetsingrepp på hotell? Ja, nu är det möjligt. Maline Sommerlath tar steget från modevärlden in i skönhetsbranschen och har öppnat klinik – på ett hotell.

Spaavdelningar på hotell är inget nytt fenomen, men få har kommit på idén att kombinera det med en skönhetsklinik. Maline Sommerlath har lagt arbetet inom modebranschen med klädbutiken Smaak på Odengatan bakom sig för att istället satsa på sitt nya projekt -en klinik på Hotel Diplomat i Stockholm där hon erbjuder estetiska behandlingar som botox och fillers.

-På något sätt hänger mode och skönhet ihop för mig. Det har blivit otroligt bra, säger hon och ler.

På torsdagar och fredagar kan vem som helst slinka in på hotellets spaavdelning för att få en professionell behandling av någon ur Malines expertteam bestående av läkare och sjuksköterskor. Men vill du vara riktigt säker på att få tid kan det vara en bra idé att ringa och boka innan.

Maline har noggrant satt upp höga kriterier på kundbemötandet. En behandling ska ta minst 45 minuter och att kunden känner sig trygg och bekväm är högsta prioritet. Dagen efter behandlingen ringer hon alltid upp sina kunder för att försäkra sig om att de mår bra och höra om de har några frågor eller funderingar.

I framtiden finns förhoppningen om att öppna fler kliniker i Stockholm.

-Jag har fått mycket hjälp av Hotel Diplomat. Vi har information om våra behandlingar på alla rum. Även fillern Stylage har varit noggranna att stödja och hjälpa mig så att jag kan ge den bästa rådgivningen till mina kunder. Jag ska snart gå en ny kurs för att lära mig ännu mer, avslutar hon.

Bildspel: Nu kan du bli vackrare – på hotell

Bildspel: Nu kan du bli vackrare – på hotell

[email protected]

2014-08-27 08:49:00

Publicerad: 27 augusti 2014

10 relationstips på semestern

En klassiker bara ni två – skapa nya minnen genom att dra iväg på en roadtrip