En filler utan svullnad och rodnad

improveme.se

Sugen på fillers – men rädd för att bli röd och svullen? Med den nya generationens produkter får du ett naturligt och hållbart resultat med minimal risk för komplikationer.

Efter en utförd fillerbehandling räknar nog de flesta med att bli lite röd kring området där nålen stuckit. Men eftersom majoriteten av de som väljer att behandlas vill ha ett naturligt resultat känns det kanske inte alltid så roligt att vara röd och svullen efter en behandling.

Stylage är det enda märket på marknaden som innehåller antioxidanten Mannitol, som förekommer naturligt i bland annat alger, frukt och grönsaker, och som hjälper till att hindra nedbrytningsprocessen. Tack vare det tas ämnet snabbt upp av kroppen och minimerar risken för svullnad och rodnad.

Gillan Kling är sjuksköterska och utbildare på Inject Academy i Stockholm. Hon har arbetat inom plastikkirurgibranschen under hela sitt yrkesverksamma liv och jobbat på sjukhus i både Sydafrika och Storbritannien, innan hon bosatte sig i Stockholm för tjugo år sedan.

-Jag tycker det är spännande med den estetiska balansen i ansiktet och det faktum att du kan framhäva olika delar utan att förstöra andra, säger Gillian till improveme.se.

Hon menar att fillerbehandlingar är en konstform och för att få ett så bra och naturligt resultat som möjligt så gäller det att hitta rätt behandlare. Eftersom intresset för injektionsbehandlingar ökat har även kunderna blivit mer medvetna om vilka olika produkter som används.

Stylage är det senaste märket inom området och är idag en av våra vanligaste fillers.

-Resultatet blir snyggt, mjukt och naturligt. Dessutom är risken för rodnad och svullnad minimal, säger Gillian.

Med Stylage slipper du onödiga besvär med svullnad och rodnad efter utförd behandling.

Med Stylage slipper du onödiga besvär med svullnad och rodnad efter utförd behandling.

Resultatet blir snyggt och naturligt.

Resultatet blir snyggt och naturligt.

Här är före- och efterbilder på en behandling med Stylage.

Här är före- och efterbilder på en behandling med Stylage.

Redaktionen
Publicerad: 24 oktober 2014

Sminka dig yngre

Här är de smarta tipsen