Rätt hudvård för din hy

improveme.se

Fet, torr eller rynkig? På bara en minut kan du ta reda på hur din hud mår – och vad du ska göra för att få den att bli bättre.
– I framtiden tror jag att många kommer att kombinera apparatur med ansiktsbehandlingar och rätt hudvårdsprodukter, säger hudterapeuten Daniella García Castaneda.

Oavsett om du lider av torr hud, kämpar med feta partier eller effektivt vill behandla dina begynnande rynkor finns behandlingar som kommer få din hy att stråla. På Renew Skin Clinic på Östermalm i Stockholm arbetar hudterapeuten Daniella García Castaneda med att hitta rätt behandling för rätt person.

-Jag börjar alltid med att göra en hudanalys, som är gratis hos oss. Sedan är nästa steg ofta en SkinBase hudslipning för att avlägsna döda hudceller. Det är nödvändigt för att ansiktsbehandlingen ska nå ända ner på djupet och uppnå maximal effekt, berättar Daniella för improveme.se.

Daniella är undersköterska i botten och har utbildat sig inom en rad skönhetsområden. Men trots att allt fler verkar få upp ögonen för skönhet och injektionsbehandlingar, glömmer många att ta hand om sin hud på bästa sätt.

-Här på kliniken arbetar vi med SkinPlans hudvårdsprodukter. De är toppen för oss här uppe i norr eftersom de är skonsamma och snälla mot huden. De tillför mycket fukt och är fria från syror, vilket gifter sig bra med regelbundna ansiktsbehandlingar, säger Daniella.

I framtiden spår hon att allt fler kommer att satsa på kombinationsbehandlingar som SkinBase hudslipning, med djuprengörande och fuktgivande masker.

-Många gör behandlingar utan att komplettera med bra hudvård, och då är det som att kasta pengarna i sjön. Det händer inte så mycket om man inte ser till att upprätthålla balansen med rätt produkter.

För mer information om Renew Skin Clinic och dess behandlingar -klicka <font face=“Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif“>här.

På bara ett par minuter kan du ta reda på hur just din hud mår.

På bara ett par minuter kan du ta reda på hur just din hud mår.

På Renew Skin Clinic erbjuds bland annat SkinBase hudslipning för att avlägsna huden från döda hudceller.

På Renew Skin Clinic erbjuds bland annat SkinBase hudslipning för att avlägsna huden från döda hudceller.

[email protected]

2014-12-09 09:55:00

Publicerad: 9 december 2014

10 relationstips på semestern

En klassiker bara ni två – skapa nya minnen genom att dra iväg på en roadtrip