Dominika startar ny skönhetstjänst på nätet

Tycker du att Uber och Airbnb är det bästa sedan skivat bröd? Då kommer du älska Dominika Peczynskis nya bokningstjänst Treatya för skönhetsbehandlingar hemma.

Många känner igen sig i situationen. Arbete, barn och hela livspusslet gör så att man inte hinner iväg till frisören eller för att fixa naglarna trots att man gärna skulle vilja. Dominika Peczynski, till vardags PR-konsult och känd som sångerska i Army Of Lovers, tävlande i förra årets ”Let’s Dance” och som kolumnist i Aftonbladet, har ofta upplevt att hon inte hinner fixa med sitt utseende på salong eller klinik och att lösningen på problemet skulle vara att någon istället kom till henne på hembesök eller på jobbet.

– Jag jobbar mycket och har två barn och ofta hinner jag helt enkelt inte gå och fixa naglarna, håret eller fylla på med filler på salong. En gång tog jag med min sexårige son som är mycket energisk och har massa spring i benen när jag skulle göra injektionsbehandling på klinik och det gick inte så bra eftersom han råkade ha sönder en fin vas där. Sedan dess har jag tänkt att en tjänst där det går att boka behandlingar hem till sig eller till sitt jobb verkligen behövs. Många är ju i samma situation som jag.

Treatya matchar ihop behandlare inom hår, makeup, naglar, fransar och bryn, injektioner samt massage med kunder i deras område. Det funkar att registrera sig som behandlare på sajten och att hitta behandlingar i hela Sverige.

– För mig som kund är fördelarna med en tjänst som Treatya uppenbara, fortsätter Dominika, men också för behandlarna öppnar tjänsten för nya möjligheter. Du kommer i kontakt med kunder som du annars inte hade hittat, du sätter dina egna priser och kan helt flexibelt ange när du har lediga tider. Många som jobbar på salong eller klinik vill kunna boka upp obokade tider med hembesök och andra vill frilansa och inte vara knutna till något fast salong alls.

Det kostar ingenting att regsistrera sig som behandlare på Treatya och en provision på tio procent tas ut av behandlarna på deras angivna totalpriser.

– Jag har testat att göra fillerbehandling hemma, få makeup och hårstyling på jobbet inför en fest och jag har blivit klippt i mitt eget kök. Nu närmast ska jag boka nagelstylist som och testa hur det känns att få naglarna fixade i vardagsrummet! Det har jag aldrig gjort förut.

Du kan bli behandlare eller boka din behandling på www.treatya.com

Redaktionen
Publicerad: 18 februari 2018
Foto: IBL

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp