Kim Kardashian slutar med Botox

Att både Kim och resten av Kardashian-klanen använder nervgiftet Botox för att bli släta och rynkfria är inte direkt någon hemlighet. Kim Kardashian har anklagats för att även spruta in Botox under sin andra graviditet, något hon själv avvisar på Instagram.

Gravida Kim Kardashian vill inte riskera bebisens hälsa.

– Nej jag har inte injicerat botox under min graviditet, som skvallerpressen hävdar. Du måste vara riktigt sjuk för att utsätta ditt barn för sådan fara, skriver Kim.

Gelén som slätar ut rynkor på organisk väg.

Men helt kan hon inte låta bli de föryngrande krämerna. Men istället för klassisk botox har hon börjat använda en organisk botoxgel som heter Biotulin Supreme Skin Gel. Gelén sägs kunna släta ut rynkor på en timme och har en avslappnande effekt på ansiktsmusklerna.

kardashians
Vi gissar att resten av familjen också är eller varit anhängare av Botox men kommer nu börja med Kims gel istället.

Det är inte bara Kim Kardashian som är ett fan av denna antirynk-gel, även Michelle Obama, Kate Middelton och Carla Bruni rapporteras använda sig av denna för att bli slätare.

Michelle Obama vill också vara slät.
Kate vill inte heller se gammal ut.
carla
Exmodellen och sångerskan Carla Bruni med sin lite rynkigare man – expresidenten Nicolas Sarkozy.

Men Kim Kardashian stoppar inte vid att bara använda sig av Biotulin, nej som den afffärskvinna hon är har hon har köpt upp rättigheterna för produkten på den amerikanska marknaden. Summan för detta lär ha gått på många sköna miljoner, men Kim som är värd cirka 45 miljoner dollar lär ha råd.

 

Louise Flinck
Publicerad: 23 oktober 2015
Foto: All Over Press

Bli brun utan att bränna dig

Vårsolen lyser starkt i hela Sverige