Produktnyheten som skyddar håret

improveme.se

De senaste årens nyheter på hårfronten har toppats av torrschampon och BB-creams. Nu lanseras en innovativ hårprodukt som skyddar håret mot slitage på ett helt nytt sätt. Visst kan värmeverktyg vara en bidragande orsak till skadat hår, men har du nånsin tänkt på att själva schamponeringen också kan ha skadlig effekt?

Hemligheten bakom svenskproducerade Wetsuit är förebyggande hårvård istället för att kosmetiskt försöka reparera håret när det redan blivit skadat. Genom att applicera produkten på längderna, skyddar man hårstråna från de uttorkande effekterna av schampo.

Tack vare ett lågt pH-värde stängs hårets fjällskikt och skyddar det mot skadande tensider samtidigt som man får lyster.

Wetsuit innehåller också vårdande silkesproteiner som stärker håret. Har man dessutom ett hår som lätt blir fizzigt får man här hjälp av utvalda fröoljor som motverkar åkomman.

Redaktionen har provat Wetsuit sedan en tid tillbaka och gillar produktens mjukgörande effekt på håret. Man kan också dra ner på mängden schampo vid varje tvätt. Passar bra för personer som gillar att tvätta håret ofta, såsom efter träning.

Så här använder du innovativa Wetsuit:
1. Blöt håret
2. Applicera Wetsuit på hårlängderna, 10 cm från hårbotten och ända ut till topparna
3. Schamponera hårbotten med valfritt schampo
4. Skölj ut schampo och Wetsuit

Bildspel: Produktnyheten som skyddar håret

Bildspel: Produktnyheten som skyddar håret

[email protected]

2015-02-05 11:10:00

Publicerad: 5 februari 2015

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp