Sno stilen av Eva Longoria

I Kanal 5 får vi följa hennes karaktär Gabrielle i "Desperate Housewives". I verkligheten anses hon vara en av världens sexigaste kvinnor. Vi hjälper dig sno sminkstilen av Eva Longoria Parker.

Basen

   En av Eva Longoria Parkers personliga favoriter är Laura Merciers foundation.Denna foundation är ljusreflekterande och har hög pigmenthalt vilket innebär att ett tunt lager räcker bra. För att ge din hud en solkysst look, testa Lancomes Star Bronzer som är förpackad på ett handväskvänligt sätt.

Ögonen

   Eva Longoria Parkers ögon är välmarkerade. Själv använder hon ofta mörkt bruna skuggor, men detta är givetvis något du får anpassa efter dina färger och din smak. Urban Decay Deluxe Eyeshadow i färgen Underground är en bra färg som passar de flesta. Själva ögonskuggan har en krämig formula som känns silkeslen när den appliceras på huden och är mycket lätt att arbeta med.

För att få lika långa och svepande fransar som Eva Longoria behöver de flesta av oss lite extra hjälp av lösögonfransar. Har man inte tid för lösfransar är dock Mirenésse Secret Weapon Mascara ett bra alternativ. Den ger volym, längd och ordentligt med svärta. Den sitter dessutom på plats hela dagen och kvällen.

Eva Longoria Parkers ögonbryn är alltid välmarkerade. Om du inte har för vana att fylla i dina ögonbryn kommer du att bli förvånad över vilken stor skillnad det gör för helhetsintrycket. Det ramar in ögonen vackert och ger mer stuns till din look.

Läpparna

   Eva Longoria Parker har ett alldeles eget läppstift hos L'Oréal, och vad kan passa bättre än detta för att sno hennes look? Måla läpparna med en pensel för ett precist och hållbart resultat. Avsluta med en ordentlig dos läppglans, vilket ger dig ett snyggt plut.

Inköpsställen:
Laura Mercier – Cow Parfymeri (cowparfymeri.se)
Lancome – KICKS, Åhléns och NK
Urban Decay – Blush (blush.se)
Mirenésse – Accessora (accessora.se)
Too Faced – Pashion Kosmetik (pashion.nu)
L'Oréal – KICKS, Åhléns m.fl

Foto från Desperate Housewives: Buena Vista

Foto från Desperate Housewives: Buena Vista

[email protected]

2008-03-14 05:30:00

Publicerad: 14 mars 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp