Fixa sommarbrännan

Ingen tid för semester? Vi har lösningen. Allt du behöver för att lysa upp i vårsolen är peeling, fuktighetskräm och en brun-utan-sol-produkt.

Miniguide
1. Välj produkt efter din hudton. Ljusa hudtoner bör bygga upp färgen gradvis istället för att välja en mörk produkt från början.
2. Peela bort döda hudceller. Skrubbkrämer tar varsamt bort döda hudceller och gör det lättare att få ett jämt resultat.
3. Återfukta huden. Applicera en fuktkräm i ansiktet och en lättare hudlotion på kroppen efter skrubben.
4. Applicera din brun utan sol- produkt. För att undervika att bli orange på överläppen, i ögonbrynen och kring näsan är ett tips att försiktigt dra en tops kring dessa områden.
5. Glöm ej att tvätta händerna, missfärgade handflator är ingen hit.

TEST
#IMG2-R#Lancôme Flash Bronzer Self Tan
Kommentar: Produkten luktar jättegott. Den är flytande och lagom tunn. Resultatet blev toppen. Ser lagom och naturligt brun ut.
Cirkapris: 235 kronor
Betyg: 5/5

Loreal Subline Bronze Spray
Kommentar: Den luktar lagom gott, sprayen är lätt och den känns inte på huden. Nyansen blev naturligt brun.
Pris: 166 kronor
Betyg: 4/5

Biotherm Sun Tan Face Gel
Kommentar: Det är ingen höjdardoft precis och jag tycker inte om gelé vilket den här produkten är. Färgmässigt är den dock helt okej.
Cirkapris: 225 kronor
Betyg: 3/5

#IMG3-R#Rodial Brazilian Dark tan
Kommentar: Doften är mjuk och fräsch med inslag av vårblommor. Produkten är lite tjockare än hudkräm, men väldigt koncentrerad så det gäller att inte applicera för mycket. Jag hade höga förväntningar av denna eftersom det är en rad Hollywood stjärnor som använder den. Efter att ha använt ett tunt lager blev resultatet fint och lämnade inga ränder eller fläckar.
Pris: 595 kronor.
Betyg: 4/5

Loreal Sublime Bronze -For Fair Skin

Kommentar: Produkten har inte den karakteristiska brun-utan-sol-doften, utan luktar mer som en hudkräm. Den har en ganska lättflytande konsistens och är lätt att applicera. Färgen blev jämn, ljust brun med lite skimrande effekt.
Cirkapris: 165 kronor
Betyg: 4/5

Loreal Sublime Bronze Face och Body gel
Kommentar: Den luktar inte speciellt mycket. Lite mer vid själva appliceringen men inget man störs utav. Dessutom försvinner den helt efter första tvätten. Konsistensen är likt en rinnig gel och går snabbt och sidigt in i huden på ett par minuter. Resultatet blev jättebra. Jämn fin bränna utan överdriven effekt. Inga förändringar på knän och armbågar som kan vara svårt att undervika annars. En produkt jag verkligen kan rekommendera!
Cirkapris: 165 kronor
Betyg: 4/5

TanCan Spray
Kommentar: Sprayen luktar ingenting förens den sprayas på kroppen. Då doftar det en blandning av järn och färg. Den försvinner dock efter en liten stund. Sprayen är lätt att applicera och det blir ett jämt resultat även om man vet med sig att man sprayat lite mer på vissa ställen. Den här produkten är det absolut bästa jag testat!. Resultatet blir jättebra och den räcker hur länge som helst.
Cirkapris: 250 kronor
Betyg: 5/5

#IMG5-R#Biotherm Sun Tan Fresh Self-Tanning Airbrush
Kommentar: Den är anpassad för kroppen men funkar lika bra i ansiktet. Luktar inte så mycket, endast en svag doft av citrus. Håller länge.
Cirkapris: 250 kronor
Betyg: 4/5

Bildspel: Fixa sommarbrännan

Bildspel: Fixa sommarbrännan

Bildspel: Fixa sommarbrännan

Bildspel: Fixa sommarbrännan

Bildspel: Fixa sommarbrännan

Bildspel: Fixa sommarbrännan

Bildspel: Fixa sommarbrännan

Bildspel: Fixa sommarbrännan

[email protected]

2008-04-08 10:39:00

Publicerad: 8 april 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp