Naturlig makeup

Mineralsmink består endast av naturliga mineraler och inga artificiella produkter som parfym och konserveringsmedel. När produkterna kommer i kontakt med huden och blir det ett med hyn.

Mineralsmink är luftigt och snällt mot hyn, ett bra alternativ för människor med problemhy eller som är känsliga mot parfym. Mineralerna fungerar även som solskydd, vilket är ett utmärkt komplement till andra UV -produkter. Oftast är sminket i lös puderform, men det finns även i fast. Produkten arbetas in med en puderborste i cirklande rörelser.

1. Youngblood mineralmakeup har en komplett makeup-serie med Mineral foundations (finns i pulverform, pressade och flytande), Concealer, Kroppspuder. Rouge, Ögonskuggor, Kajal, Mascara och så vidare. Allt med 100% mineraler.

2. Isadoras Mineral Foundation Powder består av 100% mineraler som ger huden en frisk och strålande lyster. En mjuk foundation som smälter på hyn. Applicera flera lager för ett mer täckande resultat. Produkten är oparfymerad och passar alla hudtyper.

5. Isadoras Mineral Body Kabuki Brush är en stor och tät rundslipad borste tillverkad av naturligt, steriliserat rosa hår.

3. Cherriflip Perfectly Radiant Mineral, viktlöst mineralsmink. Alla Cherriflips produkter är framtagna för att minska risken för allergiska reaktioner och har aldrig blivit testade på djur.

4. i.d. bareMinerals produkter samverkar med huden och fungerar som en förlängning av din dagliga hudvård. Därför bör den användas varje dag i hudvårdande syfte. Alla i.d foundations har även solskyddsfaktor 15, vilket är ett bra komplement till ditt vanliga UV-skydd. I USA rekommenderas produkterna av cancerforskningen.

Bildspel: Naturlig makeup

Bildspel: Naturlig makeup

[email protected]

2008-04-15 18:53:00

Publicerad: 15 april 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp