Fixa snyggaste brännan

I dag gör vi allt för att få den fräscha färg som solen ger oss. Här kommer en smart guide om hur du med brun utan sol (BUS) behåller din solkyssta färg på kroppen.

Nu behöver du inte slösa tusenlappar på en resa till Mallis för att få färg. Brun utan sol (BUS) kommer i många olika former; i mousse-, flytande- eller sprayfrom samt som våtservetter.

Gör så här:
Det är viktigt att alltid peela sig innan BUS. Det gör att torra och döda hudceller avlägsnas. Området #IMG2-R#kring dina ögon ska du undvika för huden där är väldigt känslig. Använd en kraftigare skrubb för kroppen och peela försiktigt ner från halsen till bröstet. Avsluta därefter med fuktighetskräm på ansiktet och kroppen.

Det gäller att vara snabb för innan fuktighetskrämen har absorberats ska du smörja in brun utan sol. Använd helst en produkt anpassad för ansiktet. Som nybörjare bör du välja en produkt med mousseform eller en med färg. Då blir det lättare att få en jämn och fin nyans som ser naturlig ut. Glöm inte händerna och fossingarna. Det kan avslöja vilket proffs som helst att brännan är fejk.

Att tänka på
1.Smörj in dig en timma före skönhetssömnen så krämen hinner sjunka in.
2. Raka inte huden innan BUS eftersom krämen då kan svida och sjunka ner i hårsäckarna.
3. Smörj in händerna med handkräm och skölj av ordentligt så att de inte blir bruna. Då undviker du även ränder mellan fingrarna.
4. Avsluta med att fukta en bomullstuss med ansiktsvatten och dra över ögonbryn, näsvingar och hårfäste för att få ett jämnare resultat.

[color=#008000″>Kolla in bra tips på heta BUS-produkter i vårt bildspel. Klicka på den relaterade länkan ovan!

Gabriella Safar
[email protected]

Bildspel: Fixa snyggaste brännan

Bildspel: Fixa snyggaste brännan

En av många brun-utan-sol-produkter på marknaden är Guerlains Terracotta Sun Gold Body Gel.

En av många brun-utan-sol-produkter på marknaden är Guerlains Terracotta Sun Gold Body Gel.

2008-05-13 12:21:00

Publicerad: 13 maj 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp