New York på flaska

Än en gång har den berömda toppdesignern överträffat sig själv. Donna Karen har introducerat en ny kollektion, Delicious-serien, som hon valt att döpa till Delicious Night.

Donna Karen har inspirerats av de lekfulla och frestande nätterna i New York. Genom att lansera parfym, duschkräm och läppglans i stilfulla förpackningar vill hon att vi ska få ett smakprov av staden.

DKNY beskriver Delicious Night EdP parfymen som en magisk energi fångad på äppelflaska med doft av pompelo, Blackberry Martini och mustig rökelse. Precis som natten är doften lockande, mystisk och glittrande. Försvinn bort medan du sprejar på dig världens huvudstad.

Duschkrämen är rik på B-vitaminderivat
och skimrar lyxigt. Ge lyster och skönhet åt din stackars kropp. En frisk upplevelse som får dig att längta till nästa dusch. Delicious Night Shower Gel löddrar ljuvligt och rengör på djupet.

Läppglanset doftar vaniljessens och du kan även applicera det ovanpå läppstiftet för mer markerade läppar. Delicious Night Lip Gloss kommer definitivt framhäva dina läppar.
En natt i New York är full av hemligheter och allt kan hända. I höst kommer den efterlängtade serien som är lika mycket en upplevelse som doft. Serien utstrålar natt och New York -en plats där begäret lyser upp mörkret.

Prislista
Delicious Night Eau de Parfum Spray 30ml, 330 kr
Delicious Night Shower Gel 150ml, 250 kr
Delicious Night Lip Gloss 15ml, 200 kr
Delicious Night Body Lotion 150ml, 340 kr
Delicious Night Natural Deodorant Spray 100ml, 305 DKK

AV: Gabriella Safar

Bildspel: New York på flaska

Bildspel: New York på flaska

2008-05-20 10:09:00

Publicerad: 20 maj 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp