”Dirty”-sminket

Samaire Armstrong spelar den bortskämda överklasstjejen ”Juliet Darling” i serien ”Dirty Sexy Money”. Lägg hennes fräscha makeup.

1. TRI BROW passar till både ljusa och mörka bryn. Detta tack vare att produkten består av tre olika nyanser där man mixar fram lämplig nyans. Skuggorna är något hårdare än en vanlig ögonskugga för att ge en mer neutral markering. Tri Brow fungerar utmärkt även på ögonlocken.
110 kronor, Make Up Store

2. i.d bareMinerals Natural lipstick är ett vårdande, fuktgivande läppstift som består till 100% naturliga ingredienser; naturliga vaxer, sheasmör, essentiella oljor, växtextrakt, antioxidanter och mineraler. Läppstiftet har ingen parfym – bara en naturlig, mild doft av essentiell olja av lavendel.
259 kronor, NK

3. Chanel Long Lasting Luminous Matte Fluid, är en foundation med solskyddsfaktor 15. Produkten har en långvarig effekt så att den håller hela dagen och fungerar även en anti-shine formula som minskar blanket i T-zonen.
305 kronor, Strawberrynet.com

4. CANDY är en läppenna som ger läpparna en snygg kontur. Pennan appliceras över hela läppen för absolut bästa hållbarhet. Pennan har en skön lättarbetad konsistens, varken för mjuk eller för hård.
130 kronor, Make Up Store

5. Stila Illuminating Pressed Powder, är ett matt pressat puder som finns i 2 ljusa nyanser.
135 kronor, Strawberrynet.com

Bildspel: ”Dirty”-sminket

Bildspel: ”Dirty”-sminket

[email protected]

2008-05-22 12:12:00

Publicerad: 22 maj 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp