Färgglada kulörer

Denna vecka har vi tittat närmare på sommarens it-färger för badrumsskåpet. Varje dag bjuder vi på det bästa av varje kulör. Först ut är orange.

1. Estee Lauder Pure Color Lip Tint (903 Mandarin Kiss), ett härligt läppstift på flaska. Produkten har en långvarig effekt och det behövs inte mycket för att få till det rätta glanset.
117 kronor, Strawberrynet.com

2. Hawaiian Tropic, Lip Balm SPF 40, en produkt som smälter in i läpparna vid kroppstemperatur. Produkten är vattenfast och har ett extremt högt skydd. Stiftet skall appliceras rikligt på läppar, näsa, öron och andra solkänsliga områden.
37,50 kronor, Eleven.se

3. Smashbox Special Effects,
ett löst puder som förstärker din look på ett fåtal sekunder. De glittrande metalliska färgerna ger dina ögonlock glitter och ljus till dina kinder.
170 kronor, Eleven.se

4. Library of Fragrance Between The Sheets, är en exotisk och lockande blandning av mango, guava, passionsfrukt, apelsinlikör och citronjuice. Library of Fragrance vet att dofter stimulerar våra minnen och har därför tagit fram en mängd härliga dofter som du kan använda separat eller blanda för att skapa din alldeles egna parfym. Parfymerna är unisex.
150 kronor, Eleven.se

5. Hawaiian Tropic Tan Enhancer and Conditioner,
denna produkt är till för dig som har en bra grundfärg och vill förlänga din gyllenbruna hudton. Denna återfuktande olja innehåller beta-karoten, morotsextrakt samt naturliga aminosyror som förhöjer och förstärker din naturligt solbruna hud. Din grundfärg stannar kvar längre och du får ett fräschare, hälsosammare utseende. Oljan kan också användas efter solen som en skön återfuktare.
125 kronor, Eleven.se

6. Estee Lauder Pure Color Nail Lacquer (A9 Papaya Sorbet), är ett unikt nagellack som erbjuder en strålande färg. Lacket torkar fort och håller länge.
105 kronor, Strawberrynet.com

Bildspel: Färgglada kulörer

Bildspel: Färgglada kulörer

[email protected]

2008-05-26 10:39:00

Publicerad: 26 maj 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp