Superbloggarna testar

Improveme:s fredagspanel kommer varje vecka att recensera de senaste hudvårdsprodukterna, svara på frågor om skönhet och testa behandlingar.

#IMG2-R# PRODUKT: Vichy Eye Make up Remover

Natacha Peyre: Produkten känns väldigt lätt och lägger sig inte som ett tjockt lager.
Den tar bort sminket runt ögonen alldeles utmärkt och luktar supergott. Flaskan är dessutom praktisk att ha med då locket sitter hårt, det finns ingen risk att den läcker.
Betyg: 4/5

Petra Tungården:
Vichy Eye Make up Remover, en oljefri remover som får bort de svåraste mascarafläckarna, utan att du behöver gnugga sönder ögonen med ansiktstvätt. Dessutom känns den skonsam mot ögonen.
Betyg: 4/5

Michaela Forni: Produkten doftar gott och är lätt att applicera, men den får inte bort allt smink runt ögonen efter en utekväll. Passar bra att använda på vardagar när man bara använder mascara, men om du vill få bort en partysminkning krävs någonting annat.
Betyg: 3/5

#IMG3-R# PRODUKT: Vichy Anti-transpirant deodorant

Natacha Peyre: Deodoranten håller väldigt länge utan att man svettas och produkten luktar väldigt gott. Inga vita fläckar under armarna som det annars kan bli med visa deodoranter.
Betyg: 5/5

Petra Tungården:
Vichy Anti-transparant deodorant är en produkt som håller dig fräsch till dagens slut. Måste dock ge ett stort minus för doften. Den luktar som en 13 årig pojke som applicerat för mycket Axe.
Betyg: 2/5

Michaela Forni:
Deodoranten luktar supergott! Förpackningen är liten och smidig vilket är ett plus när man ska resa eller vill ha den med sig i handväskan. Minus för att den tar lång tid att torka, plus för att deodoranten håller en hel dag, så länge du inte gör något allt för ansträngande.
Betyg: 4/5

Bildspel: Superbloggarna testar

Bildspel: Superbloggarna testar

Bildspel: Superbloggarna testar

Bildspel: Superbloggarna testar

Bildspel: Superbloggarna testar

Bildspel: Superbloggarna testar

[email protected]

2008-06-27 06:53:00

Publicerad: 27 juni 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp