Inspireras av Scarlett

Hon är endast 24 år och har redan hunnit medverka i ett 30-tal storfilmer och dessutom prytt reklamkampanjer för både Calvin Klein och Louis Vuitton. Låt dig inspireras av Scarletts sminkstil.

Huden
Se till att din hud är ren och återfuktad innan du börjar. En viktig del av Scarletts look är nämligen hennes silkeslena hud, så stressa inte igenom grunden. Applicera concealer under ögonen och borsta på ett i.d mineralpuder, det fungerar som foundation och puder i ett. Genom de verksamma ingredienserna får du snabbt en porslinshud med mycket lyster.

Kinderna
Scarletts look är blek men fräsch, och för att inte få en glåmigt utseende är det viktigt att du lägger lite rouge på dina kinder. Använd ett rosa rouge och lägg en highlighter för att framhäva kindbenen. Christian Dior Pro Cheeks Ultra Radiant Blush är ett rouge som ger en diskret glöd samtidigt som det har en skimrande effekt.

Ögonen
Som bas lägger du en ljus ögonskugga samt en lite mer skimrande färg just under dina ögonbryn. Lägg en mörkbrun skugga, exempelvis Helena Rubinstein Wanted Eyes nr.14, på locken och avsluta med att lägga en svart eyeliner längs med dina fransar. Scarlett föredrar ofta naturliga fransar före lösögonfransar därför kan det vara bra att böja fransarna innan mascaran appliceras.

Läpparna

De röda läpparna viktiga för att få till den rätta glamourstilen. Det är inte ofta Scarlett Johansson skymtas utan perfekt målade röda läppar. Läppstiftslinjen Color Fever Lip Color från Lancome har flera fina röda nyanser.

Bildspel: Inspireras av Scarlett

Bildspel: Inspireras av Scarlett

[email protected]

2008-08-05 14:05:00

Publicerad: 5 augusti 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp