Höstnytt till badrummet

Snart är det dags att byta ut sommarens solkrämer till läckra höstnyheter.

1. Mandarin Blossom & Jojoba är en av många dofter från Naturals Hydrating Body Lotion.
En lätt formula som är rik på naturliga mjukgörande, fuktgivande ingredienser och plantextrakt som vårdar, återfuktar och ger huden näring.
300 ml, 129 kronor, Eleven.se

2. Paul Yacomine Parfum de Coiffeur är tre härliga hårparfymer är skonsamma mot både hår och hud. Hårparfymerna är baserade på oljor som sprider en härlig, fräsch doft samtidigt som ditt hår rör sig naturligt. Kittet innehåller dofterna: Frangipani, Bergamot och Amber.
545 kronor, Eleven.se

3. Mavala Rengöringsmask för händer som innehåller naturliga aktiva ingredienser som främjar cellförnyelsen. Den avlägsnar orenheter och bevarar fukten. Masken hjälper omgående skrovliga, torra händer och gör dem mjuka, smidiga och släta.
75 ml, 198 kronor, Eleven.se

4. Stay Spray
Stay Spray är en unik svensk produkt. En lätt skyddande lotion baserad på Aloe Vera i sprayform. Använd sprayen för att fixera make-up, skydda huden från statiskt damm, vid flygresor eller för att ge en uppfräschning under dagen.
149 kronor, Accessora.se

5. Pink Grapefruit Body Butter doftar som en smarrig cocktail på huden. Den feta krämen gör huden supermjuk länge.
Cirka 175 kronor, The Body Shop

6.
Per-fékt Beauty Skin Perfection Gel är till för att förbättra, skydda och göra huden perfekt. Det är en silkeslen, genomskinlig gel som förbättrar och lyfter fram en perfekt hud. Tack vare Skin Perfection Gel så behöver du inte längre gömma dig bakom traditionella foundation och puder. Det är som din egen hud, fast bättre.
470 kronor, Eleven.se

Bildspel: Höstnytt till badrummet

Bildspel: Höstnytt till badrummet

[email protected]

2008-08-07 10:03:00

Publicerad: 7 augusti 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp