Vardagslyx

Lyxa till den annars så tråkiga vardagssysslan genom att införskaffa ett diskmedel som gör din diskho till ett mini-spa.

Yes & Clean är lösningen för alla stressade och skönhetsintresserade kvinnor. Diskmedlet har nämligen fler fördelar än att avlägsna smuts från porslinsservisen. Produkten är fullproppad med milda ingredienser som håller händerna smidiga och dessutom doftar diskmedlet som en härlig duschkräm. Ingredienserna hjälper till att bevara hudens naturliga fuktbalans.

Endast ett fåtal droppar behövs för att omvandla diskhon till ett mini-spa. Diskmedlet finns i två fräscha dofter; Aloe Vera & gurka och orkide´ och är miljömärkt med Svanen.

-För de som bryr sig om sina händer, är YES Clean & Care en spännande nyhet! Huden blir alldeles mjuk och smidig efter du har diskat. Dessutom stannar den fräscha doften kvar i luften länge, säger Sandra Lenneryd, manikyrist och nagelterapeut i ett pressmeddelande.

Redaktionens kommentar: Det ska numera bli ett nöje att diska under köksveckan. Diskmedlet luktar supergott och som den utlovar sitter doften kvar länge. Vi gillar den!

 
I oktober finns Clean & Care i butik, 450 ml för 35 kronor.

Bildspel: Vardagslyx

Bildspel: Vardagslyx

[email protected]

2008-08-13 13:42:00

Publicerad: 13 augusti 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp