Slipp irriterad hud

A- Derma är ett sprillans nytt märke som är utvecklad av den franska läkemedels- koncernen Pierre Fabre. Produkterna kännetecknas av sin unika renhet och höga kvalitet och rekommenderas av dermatologer och barnläkare över hela världen.

Speciellt med hudvårdsprodukterna är att de baseras på havre- extrakt som är känt för sina irritationsdämpande och fuktgivande egenskaper. Serien passar bebisar, barn, unga som gamla.

A -Derma Exomega Duscholja är en mild och len produkt för ansikte och kropp. Den tillför fukt utan att irritera och lämnar en tunn skyddande hinna. Duscholjan reducerar klåda och kan användas flera gånger dagligen. 200 ml, 115 kronor.

A -Derma Exomega lotion är en fuktgivande kroppslotion som reducerar rodnad och klåda. Den är tunn i konsistensen och dessutom fri från parfym och parabener. Produkten kan även användas efter sol och bad då den dämpar irritationer. 400 ml, 225 kronor.

A -Derma Epithéliale H.A kräm
reparerar och återbygger torr och försämrad hud. Den bidrar även till att sår läker, tatueringar och ärr läker fortare. Dessutom passar den för solskadad hud, nyrakad hud, ärr efter finnar, vattenkoppor, sprickor och hudområden som haft psoriasis. 40 ml, 149 kronor.

A -Derma Exomega fuktighetskräm täcker huden samtliga behov vid torr och irriterad hud. Idealisk för bebisar, gravida och andra som lider av torr kliande hud. 200 ml, 195 kronor.


Produkterna kommer att säljas på Apoteket från och med den 1 september.

Bildspel: Slipp irriterad hud

Bildspel: Slipp irriterad hud

[email protected]

2008-08-27 13:29:00

Publicerad: 27 augusti 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp