Kate Moss vs. Agyness Deyn

Kate Moss, 34, har inte samma inflytande som stilikon längre. Istället inspireras dagens unga av den populära modellen Agyness Deyn.

Supermodellen har toppat listorna som den mest stilsäkra kvinnan i världen under flera år. Men allting har ett slut. Den engelska tidningen The Evening Standard meddelar att Kate Moss dagar som stilikon är räknade. Efter att ha varit på topp fem på ”Influentials guide”, som listar personer som har mest påverkan på hur trender ser ut i London, har hon nu halkat ner.

Istället har de unga kvinnorna tagit över. Gok Wan, programledare och stylist ligger bra till och likaså supertrendiga Agyness Deyn som står för inspirationen. De som har mest makt över trenderna är Sir Phillip Green, ägare av bland annat Topshop, Alexandra Shulman, redaktör på engelska Vogue och Stella McCartney, designer.

Något som chockade de flesta var att Amy Winehouse har tagit sig in på listan.
The Evening Standard skriver dock inget upplyftande om sångerskan.
-Även om man försöker se någon form av modekänsla hos henne så borde hennes dåliga hy, supersmala kropp och beteende hålla henne utanför denna lista, skriver The Evening Standard.

Källa: Sofies Mode

Bildspel: Kate Moss vs. Agyness Deyn

Bildspel: Kate Moss vs. Agyness Deyn

[email protected]

2008-10-14 07:39:00

Publicerad: 14 oktober 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp